Restaurant, Hotel, Pensiunea Iriss

Despre noi

Asa cum la Iasi fiecare piatra vorbeste de trecut, din fiecare zid razbate istorie si fiecare straduta aminteste de mari iubiri, IRISS, acest nume melodios l-am ales inca de acum 15 ani sa fie emblema noastra, sa ne insoteasca si sa vorbeasca despre noi asa cum suntem: plini de incredere, speranta, credinta si iubire, asemeni unei flori de iris.

Nenumarate sunt simbolurile acestei flori, remarcata intotdeauna prin frumusetea ei, dar ceea ce vrem intotdeauna sa evidentiem in actiunile nostre sunt: stralucirea si iubirea.

Aici la noi cu fiecare petrecere in parte sarbatorim iubirea dintre oameni. Sarbatorim alaturi de cei care isi unesc destinele prin ceremonia nuntii, de cei care se bucura de venirea pe lume a rodului iubirii lor prin petrecerea de botez si alaturi de acei oameni care traiesc impreuna momente de bucurie cu ocazia a diverselor aniversari prin petreceri private, banchete, onomastici.

Ne-am propus sa aducem stralucire in tot ceea ce facem asa cum in mitologie Iris a fost o fecioara cu aripi de aur, de o rara frumusete, si sa oferim iubire celor din jurul nostru, asemeni florii de iris ce reprezinta un mesager al iubirii.

 

Contact:

Restaurant Pensiunea Iriss
Adresa:
Valea Lupului (vizavi de Antibiotice),
Iasi, Cod postal 707410
 
Telefon:
0232.274.687
 
Email:
contact@pensiunea-iriss.ro
Web:
www.pensiunea-iriss.ro