Sala Iriss Events

Sala Iriss Events

Sala Iriss Events, un spatiu generos care poate gazdui pana la 350 de invitati este ideala pentru nunti mari, evenimente corporate sau banchete.

Recent construita, avand la baza o structura moderna fara stalpi interiori, Sala Iriss Events se remarca printr-un design unic, elegant si rafinat.

Asemenea florii de iris de o rara frumusete, noul nostru salon Iriss Events a fost astfel amenajat pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Mobilierul, peretii, plafonul, toate decorate in culori pastelate cu insertii de auriu creeaza o armonie vizuala si fac din Sala Iriss Events o locatie de un rafinament aparte, un cadru perfect, diafan asa cum este de fapt fiecare mireasa in ziua nuntii.

Am creat din Iriss Events sala perfecta pentru organizarea unui eveniment de amploare cu un numar mare de invitati. Generozitatea spatiului si frumusetea detaliilor creaza locul perfect pentru o nunta de vis sau pentru orice eveniment pe care il doresti special.

Momentele care merita sarbatorite, merita sarbatorite bine, cu fast si eleganta, iar Sala Iriss Events iti ofera un cadru spectaculos pentru a-ti inrama povestea.

 

Galerie Imagini
Contact:

Restaurant Pensiunea Iriss
Adresa:
Valea Lupului (vizavi de Antibiotice),
Iasi, Cod postal 707410
 
Telefon:
0232.274.687
 
Email:
contact@pensiunea-iriss.ro
Web:
www.pensiunea-iriss.ro